Otvaramo City Fitness vrata!

Od 18.05.2020. opet svrati jer su ti naša vrata otvorena!

Otvaramo City Fitness vrata!

Dugo se nismo vidjeli niti vježbali zajedno.

Srećom, ti su dani sada iza nas - opet smo otvoreni te smo spremni motivirati te i probuditi ti hormon sreće koji se javlja nakon vježbanja! :)

Grupni trening, gym, trener ili sprava te čeka na omiljenom mjestu!

 

Moramo te ipak zamoliti za malo razumijevanja.

Nova pravila zahtjevaju nove mjere predostrožnosti:

  • Sljedeći upute Stožera civilne zaštite i uz pomoć našeg softvera limitirali smo broj ulazaka u fitness, čime u jednom trenutku unutar prostora gym-a može boraviti maksimalno 40 osoba, dok u grupnoj dvorani maksimalno može biti 15 osoba.
  • Rezervacija grupnih treninga obavezna je od 18.05.2020. Rezervacija se obavlja na dan treninga pozivom na broj 031/200-324  (Recepcija)
  • Čista preobuka, odjeća kao i ručnik za treniranje su obavezni, te bez istog nećete moći pristupiti treningu.
  • Na ulazu u naš fitness centar kao i gym-u postavljeni su dezinficijensi za ruke i dezinfekcijska sredstva za sprave. Dezinficiraj ruke prije ulaska u teretanu i prebriši svaku spravu poslije korištenja.
  • Molimo te da plaćanje na recepciji, ukoliko je moguće, obaviš beskontaktnom karticom. Ukoliko plaćaš gotovinom, molimo te da novac odložiš na pult.

 

VAŽNA NAPOMENA:

  • Ukoliko ste bili izloženi izvoru zaraze ili smatrate/sumnjate da imate simptome bolesti molimo Vas da nas o tome obavijestite na: recepcija@city-fitness.hr kako bismo poduzeli sigurnosne mjere.
  • Strogo je zabranjen ulazak i boravak u fitness centru svim osobama koje su zaražene COVID - 19 virusom, imaju obvezu biti u samoizolaciji ili imaju simptome koje ukazuju na potencijalnu mogućnost nošenja virusa.

 

RADNO VRIJEME City Fitness-a od 18.05.2020. do opoziva:

Ponedjeljak - Petak: 06.30h - 22.30h

Subota: 08:00h - 16:00h

Nedjelja: 16:00h - 22:00h

 

 

Veselimo se ponovnom susretu :-)

Vaš City Fitness