Naši osobni treneri

Vladimir Banac

Vladimir Banac je magistar kineziologije i kineziterapije, grupni i privatni trener. Osim neupitnog znanja, Vladimir je poznat po kreativnim i zanimljivim treninzima nakon kojeg ćete osjećati da ste odradili „pravu“ stvar. Njegovo polje specijalizacije je fitness, bio on grupni, individualni, mršavljanje ili dobivanje mišićne snage, Vladimir na vrhunskom nivou odrađuje sve.


Bojana Mačik

Bojana Mačik je magistra kineziologije i kineziterapije. Ukoliko ste u potrazi za rehabilitacijom nakon ozljede ili se jednostavno želite se vratiti u formu, a ne znate odakle i kako krenuti, s povjerenjem joj se možete obratiti. Od Bojane možete očekivati ozbiljan, ali pozitivan pristup radu te visoku dozu motivacije. Tako možete biti sigurni da ćete na treningu dati sve od sebe i ostvariti željene rezultate.


Danijel Krajina

Danijel Krajina je prvostupnik trenerske struke, smjer: kondicijska priprema sportaša. Danijel je trener za grupne i individualne treninge, licencirani kettlebell, trx i body pump trener. Kreativan i odličan motivator, energičan i odlučan u tome da učini promjene na vašem tijelu i umu. Danijel je stručnjak za mršavljenje i podizanje fizičke spreme

Marijan Lukačić

Trener Marijan je diplomirani inženjer građevine. Pozitivna i vrlo motivirana osoba koja je spremna na vas prenijeti pozitivu! Od svoje 7 godine aktivno trenira nogomet, a trenutno je i student na Kineziološkom fakultetu u Osijeku. Cilj mu je da se njegov klijent nakon treninga osjeća bolje, sigurnije i samouvjerenije.