Naši grupni treneri

Vladimir Banac

Na Vladimiru prvo primijetite osmijeh. Zrači šarmom i vedrinom a njegova neumorna i luda energija je jedan od glavnih razloga koji će vas privući i zadržati na njegovim treninzima. Vladimir je profesor kineziologije, naš grupni i privatni trener, edukator i koreograf grupnih treninga. Licencirani i certificirani Les Mills Body Attack i Body Pump trener, te osim ovih treninga možete ga naći na treninzima Booty-a, Pure Core-a, Challenge Yoursef-a i Funkcionalnog treninga. Jedan je od prvih članova City Fitness tima sa radnim stažom od 9 godina u City Fitnessu. Većinu vremena provodi u dvorani i vrijedno prenosi svoja znanja na vježbače, a stručnim edukacijama u svoje trenere. Njegovo je polje specijalizacije fitness; bio on grupni, individualni, mršavljanje ili dobivanje snage, Vladimir na vrhunskom nivou odrađuje sve.


Bojana Mačik

Bojana Mačik, magistra kineziologije i kineziterapije, uz to je certificirani TRX, LesMills BodyPUMP, LesMills Bodybalance instruktor. Također ju možete sresti i na grupnim satima: Funkcionalni trening i Challenge Yourself. Od Bojane na grupnim satima možete očekivati visoke doze pozitivne vibre i motivacije čime će vas potaknuti da na treningu date sve od sebe (a ponekad i malo više).


Matea Banac

Draga, marljiva i energična, Matea je 9 godina dio raznolikog i polivalentnog tima trenera u City Fitness-u. Certificirani je Les Mills instruktor Body Step-a, Body Attacka i Body Combata, a možete ju naći na treninzima kao što su Booty's, Pure Core, Morning Fitness te Body Attack. Svojom osobnošću, motiviranošću i zaraznim osmijehom stekla je povjerenje i naklonost mnogih članova City Fitness-a koji dolaze na njene sate. Kreativna i odlična motivatorica, uvijek se trudi stvoriti dobru atmosferu i napraviti zanimljiv, kvalitetan trening, te se trudi svoje klijente na satu gurnuti do svojih krajnjih granica. 

 

Danijel Krajina

Trener koji je u našem timu 8 godine, trenirao je razne sportove, a najviše se zadržao u veslanju. U slobodno vrijeme trči, planinari, vozi bicikl te se rekreativno bavi weightliftingom. Danijel je krenuo s vođenjem Funkcionalnog treninga, ali je ubrzo postao trener grupnih programa kao što su Challenge Yourself, Trx te licencirani trener Body Pump-a . Danijel je kreativan i zabavan trener kojem je na treningu najvažnije da vježbači nauče pravilni tehniku izvođenja pojedinih vježbi te da kroz siguran i zabavan trening odmore mozak od svakodnevnog stresa koji nas okružuje. Danijel je također i osobni trener koji vam može pomoći da ostvarite zacrtane ciljeve.

 

Matea Smajić

Matea je studentica medicine koja je ljubav prema tijelu i sportu odlučila spojiti vođenjem grupnih fitness treninga u Cityj-u.Trenerica Matea je naš najnoviji član City Fitness tima, a u kratkom je vremenu svojom energijom i motivacijom privukla brojne zaljubljenike u grupne treninge.Najveća motivacija su joj zadovoljni vježbači! Pronađi ju na treninzima kao što su Booty, Pure Core te BTLS.

 
 
 

Ines Burazin

Ines je naša vježbačica od samih početaka. Ima 29 godina i  magistrica je matematike i informatike. Od ranog djetinjstva bavila se s gimnastikom i ritmikom. U tinejdžerskoj dobi se počela baviti fitnessom. U City fitnessu je započela kao vježbač te nastavlja u ulozi trenera. Ona je nasmijana, energična i kreativna osoba koja osigurava vježbačima kvalitetan trening nakon kojeg ćete uz pomicanje svojih vlastitih granica biti zadovoljni i motivirani. Možete ju naći na treninzima: Melt & Relax, Funkcionalni trening, Mobility & Stability, Challenge Youself.

 
 

Anja Užanicky 

Vedre naravi i uvijek nasmijana Anja ima 27 godina, magistrirala je medicinsko - laboratorijsku dijagnostiku. Dugogodišnji hobi su joj rekreativno trčanje i fitness gdje se na kraju pronašla kao fitness trenerica u City Fitness-u. Anja je u City Fitness-u bila od samog početka i cilj joj je svojim vježbačima pružiti ono što je ona oduvijek očekivala od istih, a to je da ima energiju, motivaciju i ambiciju koju će prenjeti na druge! Možete ju naći na treninzima  Booty, Pure Core i Melt & Relax. 

 

Marijan Lukačić

Trener Marijan je diplomirani inženjer građevine. Pozitivna i vrlo motivirana osoba koja je spremna na vas prenijeti pozitivu!
Od svoje 7 godine aktivno trenira nogomet, a trenutno je i student na Kineziološkom fakultetu u Osijeku. Cilj mu je da se njegovi vježbači nakon treninga osjećaju bolje, sigurnije i samouvjerenije!Možete ga pronaći na programima kao što su Funkcionalni trening, Challenge Yourself, LM Body Pump, Mobility & Hiit!
Uz odličnu glazbu, inovativne treninge, kombinaciju vježbi snage i cardia nećete moći dočekati njegov idući sat!
 
 
 

Dražen Grbić

Tijekom dana Dražen je inženjer u auto industriji, a navečer ga možete naći kod nas na treninzima Body Pumpa, Body Attacka i Booty & Corea. Uvijek je nasmijan i vedar, a cilj mu je tu energiju prenijeti na vas, stoga se nemojte čuditi ako vas iznenadi kojim plesnim pokretom. Njegove treninge obilježava glasna glazba, ali i puno savjeta za bolje izvođenje vježbi kako bi što sigurnije izveli zadani pokret i prije postigli rezultate. Kada bude najteže pokušat će vas motivirat na još nekoliko ponavljanja. Dražen vjeruje da dobar trening može promijeniti svijet, barem naš mali svijet.

Ana Kraml

Ana je studentica 1.godine diplomskog studija kineziologije. Cilj joj je svoju ljubav prema sportu kontinuirano usavršavati i prenositi na vježbače. Od ranog djetinjstva kroz gimnastiku, zatim kroz plesne kreacije u Glazbenoj školi suvremenog plesa, te na kraju kroz fitnes, svoju ljubav prema pokretu pretvorila je u stil života. Tri godine je dio City fitness tima te uz nju imate priliku uživati u izvrsnim treninzima Booty & Pure Core programa, BTLS-a i Funkcionalnog treninga. Naglasak na kvaliteti njezin je moto. Svojom energijom, srdačnošću i profesionalizmom motivirat će vas da se zabavite i uz to izgradite najbolju verziju sebe!

Anja Getoš

Anja je naša najnovija članica City fitness tima! Nakon studija engleskog i njemačkog jezika odlučila je posvetiti se svojoj prvoj ljubavi - sportu - na studiju kineziologije. Osim fitnessa bavi se plesom na svili, a nedavno je otkrila i svoju strast prema jogi. Ona je marljiva, temeljita i srdačna, a njezina najveća sreća su zadovoljni vježbači. Cilj joj je svakim danom napredovati i biti najbolja verzija sebe te prenijeti to na druge! Možete ju pronaći na treningu Morning Fitness te Body Balance.