Naši grupni treneri

Vladimir Banac

Na Vladimiru prvo primijetite osmijeh. Zrači šarmom i vedrinom a njegova neumorna i luda energija je jedan od glavnih razloga koji će vas privući i zadržati na njegovim treninzima. Vedar, simpatičan, stručan te polivalentan; ovaj profesor kineziologije, je naš grupni i privatni trener, edukator i koreograf grupnih treninga. Licencirani i certificirani Les Mills Body Attack i Body Pump trener, te osim ovih treninga možete ga naći na treninzima Booty-a, Pure Core-a, Challenge Yoursef-a i Funkcionalnog treninga. Jedan je od prvih članova City Fitness tima sa radnim stažom od šest godina u City Fitnessu, koji je najveći i najmoderniji fitness centar u regiji na atraktivnoj lokaciji i koji sustavno ulaže u svoje trenere. Vladimir većinu vremena provodi u dvorani i vrijedno prenosi svoja znanja na vježbače. Njegovo je polje specijalizacije fitness; bio on grupni, individualni, mršavljanje ili dobivanje snage, Vladimir na vrhunskom nivou odrađuje sve.


Bojana Mačik

Bojana Mačik, magistra kineziologije i kineziterapije, uz to je certificirani TRX, LesMills BodyPUMP, LesMills Bodybalance instruktor. Također ju možete sresti i na grupnim satima: Funkcionalni trening i Challenge Yourself. Od Bojane na grupnim satima možete očekivati visoke doze pozitivne vibre i motivacije čime će vas potaknuti da na treningu date sve od sebe (a ponekad i malo više).


Matea Banac

Draga, marljiva i energična, Matea je preko 5 godina dio raznolikog i polivalentnog tima trenera u City Fitness-u. Certificirani je Les Mills instruktor Body Step-a, te ju možete naći na treninzima kao što su Booty's, Pure Core, Morning Fitness,Body Step te Body Attack. Svojom osobnošću,motiviranošću i zaraznim osmijehom stekla je povjerenje i naklonost mnogo članova City Fitnessa koji dolaze na njene sate. Kreativna i odlična motivatorica, uvijek se trudi stvoriti dobru atmosferu i napraviti zanimljiv i kvalitetan trening.


Katarina Benčina

Uvijek vesela, nasmijana i puna pozitivne energije. Apsolvent je na stručnom studija za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu, smjer kondicijska priprema sportaša. Grupni je trener za programe Funkcionalni trening, Challenge Yourself, Morning Fitness, licencirani trener Les Mills Body Step-a i Les Mills Body Pump-a te certificirani trener TRX STC-a. Dugi niz godina se bavila kickboxingom, bila je državna prvakinja u disciplini low kicku i borila se u četvrtfinalu Europskog prvenstva tako da će na treningu i kod vas uvijek probuditi malo borbenosti i spartanskog duha te želju da postignete više i pomaknete svoje vlastite granice. Jedno je sigurno, s njenog treninga ćete otići sretni, zadovoljni i nasmijani.


Doris Aman

Doris je u našem timu gotovo 4 godine. Sportom se bavi od malih nogu. Počela je s gimnastikom i latino plesovima te jazz dance-om, a završila u našem fitnessu kao grupni trener. Vodi programe: BTLS, Booty`s, Pure Core te je certificirani i licencirani Les Mills BodyBalance trener. Osim što poučava naše vježbače, Doris poučava i svoje učenike u osnovnoj školi jer je po struci magistra primarnog obrazovanja. Marljiva je, kreativna i vesela. 


Danijel Krajina

Trener koji je u našem timu 4 godine, trenirao je razne sportove, a najviše se zadržao u veslanju. U slobodno vrijeme trči, planinari, vozi bicikl te se rekreativno bavi weightliftingom. Danijel je krenuo s vođenjem Funkcionalnog treninga, ali je ubrzo postao trener grupnih programa kao što su Challenge Yourself, Trx te licencirani trener Body Pump-a . Danijel je kreativan i zabavan trener kojem je na treningu najvažnije da vježbači nauče pravilni tehniku izvođenja pojedinih vježbi te da kroz siguran i zabavan trening odmore mozak od svakodnevnog stresa koji nas okružuje. Danijel je također i osobni trener koji vam može pomoći da ostvarite zacrtane ciljeve.


Dunja Piperković

Vedra i nasmijana, nakon što se u djetinjstvu bavila gimnastikom, Dunja je ušla u svijet fitness-a te je već dvije godine dio trenerskog tima najvećeg i najmodernijeg fitness centra u regiji, City Fitnessa. Dunja je licencirani Les Mills instruktor treninga Body Pump-a i Les Mills Tone-a, te također vodi popularne treninge City Fitnessa Booty, Core i BTLS. Svojim osmijehom, karizmom, vedrom naravi i strašću prema vježbanju privlači mnogo vježbača koji u sve većem broju dolaze na njezine sate. Svojim najvećim uspjehom smatra osmijeh na licu zadovoljnih vježbača. U privatnom je životu nastavnica engleskog i njemačkog jezika i književnosti te radi u osnovnoj školi. Voli glazbu, glumu, djecu i putovanja.


Ivan Kočiš

Trener koji je u  City Fitness-u od samog početka kao član i redoviti vježbač, uvijek spreman za nove izazove. Prije godinu dana se prijavio na natječaj za grupnog trenera i na svim testiranjima ostvaruje najbolje rezultate. Nakon završene edukacije postaje punopravni član City Teama. Ivan će vas voditi kroz treninge: Body Pump, Challenge Yourself i Funkcionalni trening. Ne dajte da vas zavara njegov osmijeh i šarm, jer kad krene štoperica, izazvati će vas i motivirati da date sve od sebe, pa i malo više. Kako je po struci geodeta i radno vrijeme provodi u uredu, u potpunosti razumije potrebu fizičke aktivnosti, te uz fitness, trenira i Ninjutsu, a slobodno vrijeme najradije provodi u prirodi trčeći ili usponom na neki planinski vrh.