Zašto je Les Mills BodyPump™ idealan trening za tebe?

Uz pomno odabrane pokrete, još bolju glazbu te visoko obučene instruktore dobiti ćete rezultate koje tražite – i to brzo!

Zašto je Les Mills BodyPump™ idealan trening za tebe?

Tajna uspješnosti Body Pump™-a je 'rep effect' koji podrazumjeva trening sa malim opterećenjem uz veliki broj ponavljanja. Upravo to pomaže u kreiranju vretenastih mišića i oblikovanje strukture bez stvaranja dodatne mase. Uz pomno odabrane pokrete, još bolju glazbu te visoko obučene instruktore dobiti ćete rezultate koje tražite – i to brzo!

Istraživanja pokazuju da Body Pump™ treningom ostvarujemo brže sagorijevanje kalorija i masti, te povećavamo mišićnu snagu i izdržljivost. Također, dokazano je da Body Pump™ pozitivno utječe na ljudsku psihu te poboljšava raspoloženje.


Kako izgleda jedan BODY PUMP™ grupni sat?

  • Body Pump™ započinje zagrijavanjem sa lakšim utezima, kako bi se vaše tijelo pomicalo te zagrijalo na pravilan način.
  • Vaš instruktor će vas voditi kroz glavni trening, fokusirajući se na svaki od glavnih mišićnih skupina. Tokom treninga su pokriveni svi važni mišići i jamčimo da ćete osjetiti što radite ;)
  • Na kraju sata, 'cool down' glazba će vas pratiti dok se istežete kako bi smanjili prisutnu tenziju u mišićima te pružili im adekvatan oporavak.

Pridruži nam se na treningu i na vlastitom tijelu osjeti sve prednosti BodyPumpa!