Slavimo najluuuđi rođendan!!

Veliko rođendansko slavlje u City Fitnessu rezervirano je za subotu 10.11.2018.!

Slavimo najluuuđi rođendan!!

Prvih šest godina je iza nas! Malo je reći da su bile odlične, energične, pune dobre i pozitivne vibre. Kao svaki slavljenik, častimo te samo najboljim ponudama. Veliki rođendanski tulum, održat će se u subotu 10.11, kada ćeš moći iskoristi posebnu pogodnost za godišnju članarinu.

Posebna rođendanska ponuda u City Fitnessu!

Treniraj za samo 138 kn / mjesečno i uštedi 600 kn na godišnju članarinu. Uz odličnu cijenu članarine dobit ćeš na poklon bon* od 200 kuna koji je iskoristiv u Polleo Sport poslovnicama u Osijeku (Trg Ante Starčevića 5 i Portanova), a odnosi se na jedan proizvod iz asortimana Zoe ili Under Armour. Uz sve to na poklon ćeš dobiti Polleo Sport torbu. Opremi se za novu sezoni i priključi najboljoj ekipi u gradu!

Pridruži nam se na centralnom slavlju u subotu 10.11.!

Za sve naše stare članove donosimo nove trening programe koje će premijerno u subotu moći isprobati, a svi novi članovi upoznati se sa City Fitness trenerima te pozitivom koja vlada ovim fitness centrom. 


Naša rođendanska proslava je idealan trenutak za uloviti val dobre vibre i aktivnog života u Osijeku, ali i ono najvažnije odličnu ponudu za učlanjenje koju omogućavamo jednom godišnje. Ponuda traje do nedjelje 18.11. te se nadamo da smo te motivirali da je ugrabiš.

Vidimo se u City Fitnessu na najboljem tulumu u gradu!

 

*Nije moguća zamjena poklon bona za novac. Moguća je samo nadoplata za skuplji artikl. Bon je moguće iskoristiti samo na jedan artikl.