S ekipom dođi i jeftnije prođi!

Svi se vole družiti, pogotovo ako ti to omogućava najbolju cijenu članarine u najboljem regionalnom fitness centru od samo 119,99 kn/m!

S ekipom dođi i jeftnije prođi!

Svi se vole družiti, pogotovo ako ti to omogućava najbolju cijenu članarine u najboljem regionalnom fitness centru od samo 119,99 kn/mj.

Da bi aktivirao tu cijenu, trebaš motivirati, svoju bolju polovicu ili frendove. Što vas se više učlani to ćete svi povoljnije proći.

Jedna osoba: Ako se učlanjuješ sam - cijena je 159 kn/mj unutar godišnje članarine
Dvije osobe: Ako motiviraš još jednog frenda ili bolju polovicu - cijena za oboje je 149 kn/mj unutar godišnje članarine
Tri osobe: Ako motiviraš dvije osobe i učlani vas se troje odjednom - cijena za svakoga je samo 129 kn/mj!
Četiri osobe: Ako vas se skupi četvero i učlanite se na godišnju članarinu - ostvarili ste pravo na najbolju cijenu ikada od samo 119 kuna mjesečno!

Godišnje članarine u City Fitness-u su all-inclusive i uključuju:

  • Neograničene dolaske
  • Sve grupne treninge u cijeni
  • Besplatan parking u podzemnoj garaži
  • Mogućnost zamrzavanja članarine u trajanju od mjesec dana
  • I još mnoštvo toga

Promocija traje do 31.03.2017.

Kako to točno funkcionira?

Dovedeš frendove, frendice, mamu/tatu ili curu/dečka na recepciju I svi se učlanite odjednom. Što vas je više to je cijena bolja! Motiviraj sebe i druge na zdrav i aktivan život! Mi ti za to omogućavamo najbolju cijenu za City Fitness članstvo - ikada! Napomena: 1. Što vas je više, treninzi su zabavniji 2. Što vas je više, veća je mogućnost da ćete jedan drugoga motivirati i ne odustati ! Trebaš više informacija? Obrati se našem prodajnom osoblju! Pošalji e-mail na: recepcija@city-fitness.hr Nazovi recepciju na: 031 200 324 Facebook stranica: www.facebook.com/polleocityfitness