S članarinom u ruci NOVE SHUZE OBUCI!

Donesi zdravu novogodišnju odluku, a mi ćemo te nagraditi s potpuno novim shuzama za trening u vrijednosti od 700 kn!

S članarinom u ruci NOVE SHUZE OBUCI!

Ako si tijekom blagdana uzeo kratku pauzu od treninga ili je jedna od tvojih novogodišnjih odluka postati i ostati fit, onda si na pravom mjestu! Možeš li zamisliti bolju motivaciju za trening od godišnje članarine u najboljem fitness centru u Osijeku i tenisica na dar?

City Fitness za Novu 2019. godinu ti za tvoju najbolju FIT odluku ponovno poklanja ono što nisi čuo da je ijedan fitness centar ikada poklanjao - tenisice na dar uz koje će ti svaki trening postati pravi užitak! Donesi zdravu novogodišnju odluku, a mi ćemo te nagraditi s potpuno novim shuzama za trening u Polleo Sportu u vrijednosti od 700 kn. U Polleo Sportu se kriju najkvalitetniji brendovi iz područja obuće specijalizirane za trening, a koji će oduševiti sve ljubitelje sporta i rekreacije - Under Armour, Reebok, Nike ili Mizuno, izbor je na tebi!

Do 31.01.2019. godine odaberi bilo koji model tenisica za trening iz ponude Polleo Sport-a i tvoje su uz godišnju članarinu!

Kako to točno funkcionira? 

Dođeš i učlaniš se na godinu dana u najbolji fitness centar u regiji. Naše osoblje ti daje voucher u vrijednosti od 700 kn koji možeš iskorisitit za kupovinu bilo kojeg modela tenisica u Polleo Sport-u na Trgu Ante Starčevića 5. Odabereš shuze i postaneš dio fitness euforije koja je zahvatila Osijek.

Želiš skuplji model tenisica? 

Nema problema, odaberi bilo koje i nadoplati razliku.

Želiš unaprijed vidjeti što se točno nudi? 

Baci oko na ponudu ---->OVDJE----> 

Godišnja članarina u City Fitnessu ti omogućuje:

  • neograničen broj dolazaka
  • sve grupne treninge u cijeni
  • besplatan parking u podzemnoj garaži
  • Voucher od 700kn za bilo koje tenisice iz Polleo Sport ponude
  • mjesec dana zamrzavanja članarine
  • vrhunske trenažne i higijenske uvjete
  • pregršt zabave i pozitivne energije

Napomena: 
1. ponuda vrijedi do 31.01.2019. 
2. ponuda tenisica i brojeva je ograničena, te što se ranije učlaniš to je veća šansa da ćeš dobiti upravo one tenisice koje želiš.