Pravila nagradne igre "follow, tag i win"

Follow, tag i win božićne pakete ZA NJEGA i ZA NJU!

Pravila nagradne igre

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom “follow, tag i win” je City Fitness d.o.o., Zagreb, Samoborska cesta 134, OIB:85301145549.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u razdoblju od četvrtka 13. prosinca od 18 h, do četvrtka 20. prosinca 2018. godine do 15:00 sati na Instagram profilu City Fitness Osijek.

Članak 3.
Nagradna igra održava se putem City Fitness Osijek Instagram stranice. Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre na postu za nagradnu igru u komentar tagiraju svog prijatelja/prijateljicu i zaprate Instagram City Fitness Osijek.

Članak 4.
Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati jednom.

Članak 5.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji. Također, u nagradnoj igri ne mogu sudjelovati osobe mlađe od 18 godina ni osobe koje žive izvan Hrvatske.

Članak 6.
Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Ukupan fond nagrada je 653,83 kn (ukupna maloprodajna cijena).

Članak 7.
Proglašenje dobitnika nagrade održat će se u četvrtak 20. prosinca 2018. godine u 18:00 sati na Instagram profilu City Fitnessa Osijek. Nagradu dobiva onaj tko ispuni sve zadane korake, a izabrat ćemo ga putem aplikacije Woobox. Ime dobitnika bit će objavljeno na Instagram stranici City Fitnessa Osijek.

Članak 8.

Nakon objave imena dobitnika, dobitnik je dužan javiti se u inbox Instagram stranice City Fitnessa Osijek u roku od 24 sata i poslati osobne podatke kako bi mu se poslala nagrada.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici – prihvaćaju obvezu objave imena i prezimena za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 9.

Nagrada će biti poslana na adresu koju dobitnik navede kao adresu preuzimanja. Datum slanja nagrade biti će 27. prosinca 2018. godine

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 10.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem Instagram profila City Fitnessa Osijek.

Članak 11. 
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.