DOBRODOŠLI u novu sezonu!

Dragi rekreativci, ljubitelji fitnessa i oni koji će to tek postati, dobrodošli u City Fitness – centar gdje vjerujemo da vježbanje podiže kvalitetu života!

DOBRODOŠLI u novu sezonu!

Dobrodošli u novu sezonu 2018/2019!!

Tijelo je jedino mjesto u kojem ćete sigurno uživati cijeli život, zato pazite na njega i brinite o njemu. Ukoliko čitate ovaj tekst, samim time razmišljate da nam se pridružite i da krenete raditi na sebi i svojem zdravlju. Ukoliko ste početnik u vježbanju naši treneri će vas rado uputiti u grupne programe ili samostalno vježbanje. Na putu prema cilju, kroz brojne programe i treninge, vodit će vas školovani i licencirani treneri. Na nama je da u vama probudimo želju za zdravijim i aktivnim načinom života, a na vama je da nas na tom putu pratite i dajete sve od sebe. Ukoliko ste iskusan vježbač, sam pogled na sprave i naše nasmijane recepcionerke, funkcionalnu dvoranu i sprave će biti dovoljan da primite utege i počnete marljivo raditi na kvaliteti svog života.

Besplatan parking u podzemoj garaži, lounge bar, dizajnerske svlačionice, najmodernije sprave za vježbanje i dvorana za grupni trening, preko desetak različitih grupnih treninga, te higijenski standard na visokom nivou samo su neki od aduta City Fitnessa.

Naš put u sezoni 2018/2019 popločen je brojnim kampanjama i suradnjama na koje smo izrazito ponosni:

  • Be different Be Strong konvencija

Kao glavni partner podržali smo najjaču konvenciju u ovoj regiji. Želja nam je zajedno sa organizatorima koji se iz godine u godinu trude, pomoći pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdravi način života i donijeti novu kvalitetu u živote stanovnika naše regije.

  • Les Mills premium centar

Les Mills kao organizacija za grupni trening koja je svjetski lider u grupnim treninzima ima najveće uporište u Hrvatskoj upravo u City Fitness-u. Od svih fitness centara u Hrvatskoj na Les Mills edukacijama educirali smo najveći broj trenera. Imamo čak 6 licenciranih grupnih trenera s ovom prestižnom licencom, te smo na to jako ponosni.

  • Visoko obrazovani trenerski tim

Svi naši osobni treneri su profesori kineziologije, te su educirani i licencirani za vođenje kako grupnih, tako i privatnih treninga. Budući da vjerujemo kako iz zdrave radne sredine stvaramo i zadovoljne korisnike ono što nas posebno veseli je da su treneri s nama od samih početaka.

  • Gosti u City Fitness-u

Svake godine u studenom organiziramo rođendan City Fitness-a, što je centralni događaj sezone. Osim toga imamo proljetne i jesenske (Dane Otvorenih Vrata). Tim prigodama posjete nas i održe trening i podignu atmosferu poznati gosti. Do sada su nas posjetili Lana Jurčević, Mario Valentić, Marino Bašić, Maxime Vigeant, Matea Knez i mnogi drugi. Veselimo se svakom druženju s našim članovima i gostima.

  • Nogometni klub Osijek

Ponosni smo partner NK Osijek kod kojih smo prepoznali pobjednički mentalitet i pozitivan pristup, te s veseljem pratimo svaki njihov sportski uspjeh. Kroz ovo partnerstvo htjeli smo dati dodatni poticaj pozitivnim događajima i atmosferi u gradu Osijeku.

Čvrsto zavežite vezice svojih najudobnijih tenisica i spremite se jer….krećemo!

Nova sezona u City Fitnessu može početi!

Učlani se i pridruži se najboljem fitness kolektivu u regiji!